Рангел Абушев: Ще се постараем да победим на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:45 / 06.04.2015
4203
Голмайсторът за Марек при победата с 1:0 над Сла­вия Рангел Абушев бе много щастлив от попадението си, което увеличи шансовете на тима му за спасение.

"Получи се динамичен мач, който беше малко груб на мо­менти. Взехме изключително важни три точки и продъл­жаваме да се борим, за да се спасим от изпадане. Дано с моя гол вече да сме счупили каръка след тези 851 минути без попадение. Надявам се оттук нататък да бележим повече и да побеждаваме", за­яви бившият футболист на Локо (Пд), с когото дупничани ще се борят за мястото си в елита.

На въпрос дали предстоя­щият двубой на "Лаута" ще бъде по-специален за него той сподели:

"Разбира се. Аз съм си локомотивец по сърце, но все пак съм професиона­лист и отивам в Пловдив, за да победя с отбора, в който играя в момента. Нормално е мачовете с Локомотив Плов­див да са най-важните за нас. Когато играеш срещу пряк конкурент за оставане, трябва да се хвърлиш на мак­симум. Ще се постараем да победим, или най-малкото да не загубим на "Лаута". Най-сладко е, когато те подценя­ват и си аутсайдер, но на­края им затваряш устите с играта и успехите си. Ние играем за честта си и за то­ва да опровергаем критици­те. Мисля, че ще изненадаме много хора", завърши напада­телят на Марек, цитиран от "Тема спорт".



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).