Хасково нанесе седма поредна загуба на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (124)
18:48 / 03.04.2015
24003
Хасково победи с 2:0 гостуващия Локомотив и задълбочи кризата в пловдивския тим още повече. Загубата за "смърфовете" беше седма поред в А група, а тима вече 682 минути няма попадение в първенството. За последно "черно-белите" се разпиха на 29 ноември миналата година, когато Мартин Камбуров бе точен на "Лаута" срещу Черно море (1:1).

Не бе изтекла и втората минута на стадиона покрай прочутия хасковски парк "Кенана", когато домакините откриха резултата. Това се случи след центриране на Владислав Узунов от фаул в наказателното поле, където Тейнур Марем с глава от няколко метра матира Йордан Господинов.

Веднага след попадението Локомотив се впусна в предни позиции в търсене на бърз гол, но атаките на "черно-белите" така и не вещаеха заплаха за Николай Банков

Димитър Алексиев попари надеждите на гостите да си тръгнат с нещо от Хасково с втори гол във вратата на Господинов. Нападателят засече центриране на Лозев от малкия пеналт, което не остави шанс за изява на стража на "смърфовете" за 2:0.

През втората част възпитаниците на Христо Колев-Бащата седяха по-добре на терена, но головите им положения пред вратата на домакините липсваха. 

Единственото по сериозно такова се откри пред Янко Сандански, който от дистанция стреля, но Банков внимава и изби кълбото.

Късметът изневери и на Мартин Камбуров в 82-ата минута, когато ударът му от фаул нацели гредата. 

Загубата остави Локо на 10-о място с 20 пункта, Хасково е последен с 11.

Хасково - Локо 2:0
1:0 Марем
2:0 Алексиев

Състав на Локо: Господинов, Димитров, Сечков, Молдованов, Дяков, Траянов (Ласиман), Сандански, Якимов (Бурабия), Карагарен (Де Врийзе), Делев, Камбуров




Виж коментарите (124)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).