В Локо пределно мотивирани да прекъснат негативната серия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:19 / 02.04.2015
3725
Отборът на Локомотив е пределно мотивиран да прекъсне негативната серия от 6 мача без победа в А група и отбелязан гол. За това призна помощник треньорът на "смърфовете" Петър Пашев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Черно-белите" гостуват утре на Хасково. Двубоят е от 17,00 часа.

"Измина една доста напрегната седмица за Локомотив. Хубавото и радостното е, че това остана в миналото и вече е зад гърба ни. Предстои ни гостуване на Хасково. Футболистите се подготвяха нормално, концентрирани и именно оценявайки важността на всички срещи до края, тренираха доста сериозно. Надявам се след утрешното гостуване да се поздравим с една добра игра и хубава победа", коментира Пашев. 

"Единствените проблеми в състава са свързани с трайно контузеният Игнат Дишлиев и Венелин Филипов. Останалите са здрави и тренират сериозно за мача срещу Хаково", допълни още помощникът на Бащата.

"Разбира се, че се надяваме да прекъснем серията си без победа. Ние дори не сме вкарвали гол. Крайно време е това нещо да приключи", завърши Петър Пашев.


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).