Джиджев: В момента Ботев има нужда от заряда и потенциала на своите привърженици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:13 / 24.03.2015
3856
Президентът на Ботев (Пловдив) Иван Джиджев коментира оттеглянето на Цветан Василев от управлението на клуба.

"Ситуацията в клуба от месеци насам е много трудна. Стигна се до етап, в който част от проблемите трябваше да бъдат решени. В момента Ботев има нужда от заряда и потенциала на своите привърженици. Те биха се справили най-добре като собственици и мажоритарни собственици на клуба. 

Водили сме няколко пъти разговори на тази тема с Цветан Василев. Със сигурност не се очаква феновете да осигурят парите. Очевидно е, че в структурата на клуба ще се включат акционери, които ще могат да подпомагат клуба за в бъдеще. Това не може да стане за ден-два", обяви Джиджев в предаването SPORT7 по TV7.

"Да направя едно пояснение - и в момента, сдружението на привържениците има 10% от акциите. Още през октомври избрахме техни представители в Борда на директорите. Те имат достатъчно добра и стройна организация на работа. Така че, те просто от 10, ще имат вече 61% от акциите. Самият Ботев ще се управлява по каноните на търговското право", каза още Джиджев.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).