Тервел Златев: Надявам се срещу Лудогорец да покажем лицето си от двубоя с ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:02 / 22.03.2015
2156
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев сподели, че все още не е наясно с плановете на акционерите след лятото. Както е известно, канарчетата неведнъж обявиха, че са финансово обезпечени до края на кампанията. 

"Искам да подчертая, че основната задача на акционерите е да осигуряват финансирането и приходите въобще в клуба. Оперативното ръководство се разграничава от тях. Ние изпълняваме задачи, които са съгласувани със съвета на директорите и акционерите. Нищо по-различно от една фирма или частно предприятие. В момента не разполагам с детайлна информация относно плановете на акционерите. Но очаквам в скоро време да видим как те виждат развитието на клуба. На този етап мога да говоря само за оперативните процеси, но относно финансирането на тим от ранга на Ботев Пд нямам нужната компетенция", заяви Тервел Златев пред 'Тема Спорт".

Той добави, че не е разговарял с бизнесмена Цветан Василев. "Никога не съм поддържал връзка с него. Един път съм се срещал, и то при утвърждаването на позицията, която заемам. Така че нямам контакт с него или информация относно делата му в клуба. Той поддържа връзка на по-високо ниво, но не и на оперативно. Това не е част от моята работа и затова нямам представа", каза още той. 

Тервел Златев отказа да разкрие дали Лудогорец е изплатил дължимите суми по трансферите на Юнес Хамза и Абел Анисе. "Докато тече процедурата по лицензиране, не искам да коментирам нищо, свързано с трансфери, задължения към нас или по линия на нашия клуб, към който и да било. Искам тя да премине и тогава да говорим, защото в момента всички тези неща са висящи. Безсмислено е да създаваме интриги, така че нека изчакаме", сподели шефът. 

Златев допълни още, че канарчетата нямат поставена конкретна цел в шестицата. "Ние вече изпълнихме програма "максимум" и въпреки всички перипетии, през които минахме, се класирахме в Топ 6. Оттук нататък нашият тим играе за своята чест, да се обиграва и да гради още по-добър колектив. Надявам се през това и през следващото първенство да играем все по-силно. Не сме поставяли никаква цел пред момчетата, нито да гонят Европа, нито определено място в класирането. Играем за престижа си. Искрено се надявам, че срещу Лудогорец ще покажем лицето си от двубоя с ЦСКА. Мисля, че направихме добра зимна подготовка и това се вижда. Вярвам, че тепърва има какво още да покажем", завърши Златев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).