Ще спре ли Лудогорец полета на "канарчетата" ?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:48 / 22.03.2015
3370
Лудогорец е на път да направи решителна крачка към нова шампионска титла на България. "Орлите" на Георги Дерменджиев ще опитат да се възползват от поредната грешка на ЦСКА и да се откъснат на цели пет точки от своите основни конкуренти. Задачата на разградчани обаче няма да бъде никак лесна, тъй като техен опонент ще бъде непредсказуемия тим на Ботев. Самочувствието в лагера на "канарите" е приповдигнато, след като в последния кръг от редовния шампионат надвиха ЦСКА с 2:0, хващайки последния влак за така заветните Топ 6.

Възможно е наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев да даде почивка на част от титулярите си, за да ги запази за сблъсъка с ЦСКА в следващия кръг. Това са Светослав Дяков, Марселиньо, Даниел Абало и Роман Безяк, които висят с картони. Десният бек Жуниор Кайсара е наказан и също няма да вземе участие в двубоя днес. Марселиньо пропусна последните няколко мача на "орлите" заради травма, а заместникът му Вандерсон заслужи добри думи за играта си. Бразилецът ще се нагърби с диригентската палка срещу Ботев, атаката ще се води от Жуниор Кишада, а Михаил Александров и Вирджил Мисиджан ще са на двата фланга. В защитата се завръща националът Йордан Минев. 

Наставникът на Ботев Петър Пенчев няма да може да използва контузения Момчил Цветанов, но Мариян Огянов и Цветелин Чунчуков вече са на линия, след като изтърпяха наказания и не играха срещу ЦСКА. Двамата ще са титуляри и ще са най-голямата зпалаха за вратата на Лудогорец, заедно с ветерана Иван Цветков. В средата на терена отново ще си партнират Томаш Иршак и Лъчезар Балтанов, а по левия фланг ще действа Божидар Васев.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).