Камбуров и звездите на Локо ще подкрепят малките "смърфове" срещу Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:29 / 19.03.2015
1847
Детския тим на Локомотив излиза днес от 14.30 ч. в полуфинален мач срещу Левски София, а при победа заминава на мечтан финал с победителя от двойката Ботев-Славия. 

Очаква се своята подкрепа да дадат старши-треньорът на мъжете Христо Колев, помощникът му и директор на ДЮШ Петър Пашев, звездите от представителния тим на Локомотив, начело с голмайстора Мартин Камбуров.

С цел да подобрят сигурността на мача, ръководството на ДЮШ поставя временна 120-метрова ограда, с височина 1 метър, между изкуствения терен и трибуните.

С клубния автобус на Локомотив, старши-треньорът Васил Ангелов качи група от 20 свои възпитаници на режим в хотел "Беркут". Освен с цел да се подготвят по-добре за предстоящия мач, от Лаута имат желанието да създадат навици у 13-годишните подрастващи състезатели за адаптация преди мач в режимна обстановка.

Ръководството на Локомотив призова феновете за подкрепа във важния и интригуващ мач срещу Левски, но се надява това да се случи по цивилизован начин и с всички позволени средства.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).