25 бона и 3 дни почивка за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:32 / 17.03.2015
3203
Отборна премия от 25 000 лева за 2:0 над ЦСКА и класирането в първата шестица плюс 3 дни почивка получиха в "Ботев" (Пд) след третата си поредна победа. Финансовите стимули, осигурени от фенове, бяха раздадени още в съблекалнята след успеха над "червените".

Част от парите бяха "усвоени" от играчи, треньори и от щаба още същата вечер за тиймбилдинг. Веселбата стартира с вечеря в елитен ресторант в квартал "Кючук Париж" и продължи в култов чалга бар. Там тимът на "Ботев" купонясва до ранни зори.

Старши треньорът Петър Пенчев разпусна футболистите си до сряда, въпреки че "канарчетата" гостуват още през този уикенд на "Лудогорец" в първия кръг в топ 6. Заради пети жълт картон "жълто-черните" губят за двубоя халфа Милен Гамаков, но след наказания се завръщат плеймейкърът Мариян Огнянов и централният нападател Цветелин Чунчуков.

След влизането в първата шестица новата мечта за треньорския триумвират Петър Пенчев - Костадин Видолов - Николай Праматаров е място в тройката и участие в Лига Европа. За да не се вкарва излишно напрежение, тази цел няма да бъде поставяна специално пред отбора.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).