"Лаута" се обединява за финал в четвъртък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:16 / 16.03.2015
3175
Локомотив Пловдив може да е финалист за Купата на България още в четвъртък следобед. Тази възможност е напълно реална, тъй като в този ден от 14.30 ч. на изкуствения терен на "Лаута" детския тим на "смърфовете" посреща софийския Левски в полуфинален мач от турнира за Купата на БФС. Финалистът се решава в един единствен мач, което допълнително мотивира цялата "черно-бяла" общественост да подкрепи младите надежди за победа.

Агитацията започна още на 10-ти март, когато се игра пловдивското дерби между Локомотив и Ботев. Точно преди неговото начало, част от играчите от набор 2001 промотираха предстоящия полуфинален мач, облечени със специално изработени за случая тениски, призоваващи "черно-белите" за подкрепа. На отборната снимка с Мартин Камбуров и компания, малчуганите също намериха място пред обективите.

Поради очакванията от засилен зрителски интерес, ръководството на Локомотив ще предприеме нужните мерки, за да осигури безопасността по трибуните, които се намират непосредствено до изкуствения терен в спортния комплекс.

"Този ден трябва да се превърне във футболен празник и призоваваме привържениците да подкрепят любимия си отбор по цивилизован начин, ако наистина искат да дадат своя принос към нормалното протичане на срещата", обърнаха се от ръководството на ДЮШ.

Напомняме, че водения от Васил Ангелов тим победи тима на Лудогорец с 3:0 на осминафиналите, както и софийския Оскар с 3:1 като гост в мача от финалната осмица. Другата полуфинална двойка ще играе в Коматево, където Ботев приема Славия.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).