Мартин Камбуров подгонва днес постижение на Гунди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:07 / 13.03.2015
4192
Четирикратният голмайстор на елита Мартин Камбуров си е поставил за цел да изравни постижение на легендата Георги Аспарухов, пише в. "Меридиан мач". 

Ако се разпише днес срещу Литекс в Ловеч, асът на Локомотив (Пловдив) ще застигне по голове Гунди, който има 150 попадения в "А" група, като 125 от тях са за Левски, а 25 - с фланелката на пловдивския Ботев.

Камбуров със сигурност ще подобри постижението на "синята" легенда, който е девети във вечната класация на голмайсторите, но държи да направи първата решаваща стъпка още днес, след като не се разписа в Битката за Пловдив.

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев пък реши да не дава почивка на нито един от основните си футболисти. След разочароващата загуба от Ботев се очакваше някои от титулярите на "черно-белите" да бъдат извън състава, но всички заминаха за Ловеч. 

Единствено третият вратар Теодор Скорчев бе предпочетен пред Александър Витанов като алтернатива на Йордан Господинов.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).