Бултрас: Отиваме на Лаута не за да гледаме, а да участваме в двубоя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
14:47 / 06.03.2015
5506
Привържениците на Ботев с обръщение относно предстоящия мач с градския съперник Локомотив.

Ето какво гласят бултрасите във фенския сайт bultras.com:

Бултраси,

след точно 2 дни ни предстои изключително важна среща с отбора на малцинствата. Среща, от която до голяма степен зависи влизането ни в топ 6 на първенството този сезон. Бъдете сигурни, че вторият отбор на Пловдив ще се хвърли с максимум сили срещу нас, за да ни спъне в нашия път.

Нека всички, които ще бъдем на порутения стадион с формата на полумесец, да подкрепим отбора си през всичките 90 минути без въпроси, без критики, без коментари. Взимайте дейно участие в подготовката и изпълнението на хореографията, слушайте отговорните момчета и най-вече човека с мегафона!

Тези млади "жълто-черни" момчета имат огромна нужда от нас и независимо от развоя на мача ние сме длъжни да бъдем дванадесетия им играч до край или, както често се говори в нашите редици, отиваме на "Лаута", не за да наблюдаваме двубоя, а за да участваме в него!

"Жълто-черното" шествие тръгва от "Колежа" в 11:00 часа, бъдете точни!



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).