Страхотен скандал взривява атмосферата преди пловдивското дерби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
08:18 / 05.03.2015
6768
Страхотен скандал е на път да взриви атмосферата преди пловдивското дерби между Локомотив и Ботев на 8 март (неделя). Полицията е отказала да охранява мача, ако от Локо не изчистят задължения от 20 000 лв, натрупани по времето на Коко Динев, съобщава сайтът "7 дни футбол".

На "Лаута" са във финансов колапс и нямат такива пари. Вариант е наемането на частна охрана, но това винаги е имало печални последици. Опцията двубоят да се изиграе без гостуваща агитка е вече немислим, тъй като "бултрасите" изкупиха предоставените им 1500 билети. Времето за намиране на компромис изтича на 6 март. 

За днес е насрочена нова среща с полицията, на която ще присъстват и представители на Локо, които са пропуснали вчерашната сбирка заради гостуването на столичните "железничари" за Купата на България. От полицията също така за момента са отказали и шествието на феновете на Ботев от стадион "Христо Ботев" до "Лаута". 

Очаква се днес да бъде позволено все пак провеждането му, но без варианта автобусът с футболистите да тръгне едновременно с феновете. В Пловдив вече се говори, че може би ставаме свидетели на активизирането на план за дестабилизиране на държавата чрез футболни агитки. 

Вчера оставка подаде вътрешният министър Веселин Вучков, а управляващата коалиция е сериозно разклатена от вътрешни противоречия.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).