Локо падна с 0:3 от Берое, даде и четири жертви

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (96)
16:15 / 28.02.2015
12353
Локомотив загуби с 0:3 гостуването си на Берое в среща от 20-ия кръг на "А" група. С победата старазагорци вече може да дишат по спокойно за мястото си в първата шестица.

Иво Иванов даде аванс на домакините още в 6-ата минута. Защитникът се извиси над всички от корнер и с глава насочи топката в долния десен ъгъл на Йордан Господинов.

Салим Керкар взриви трибуните под Аязмото в 26-ата минута. Френският полузащитник показа чудесна техника, след като елиминира защитник на "черно-белите" и вратаря, за да се разпише за 2:0.

В ответната атака "смърфовете" бяха много близо да върнат едното попадение, но удар на Янко Сандански срещна гредата.

Самир Аясс сложи точка на спора 10 минути преди края. Българският футболист от арабски произход се възполза от пас на Елиаш и останал очи в очи с Господинов го прехвърли майсторски.

Загубата за Локомотив не бе от толкова голямо значение за отбора в предвид, че те на практика довършват шампионата. Лошота новина за щаба е трите принудителни смени, които не е ясно какво е тяхното състояние и дали ще бъдат готови за предстоящите две срещи с Локо Сф за Купата и градското дерби.

За калпак на това в края на двубоя червен картон получи Георги Вълев, което автоматично го вади за мача в "Надежда".

Състав на Локомотив: Господинов, Филипов, Горанов, Дишлиев (Вълчев), Дяков (Якимов), Траянов (Бурабия), Сандански, Карагарен, Делев, Камбуров - к, Ласимант.



Виж коментарите (96)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).