Петър Пенчев: Никакво подценяване на Марек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:50 / 27.02.2015
4940
Наставникът на Ботев Петър Пенчев изключи всякакво подценяване от страна на момчетата му в предстоящия двубой с Марек. Срещата от 20-ия кръг на "А" група е в понеделник от 15,30 часа в Коматево.

"Очаквам с нетърпение започването на първенството. Направихме една добра подготовка с контролни мачове срещу добри отбори. Всичко това, което го планувахме като тренировъчни игри и програма беше изпълнено. Доволен съм от старанието и желанието на момчетата", сподели Пенчев на традиционната си пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той няма да може да разчита Момчил Цветанов и Лазар Марин, които се възстановяват от контузии. Освен тях мача с дупничани ще пропуснат Лъчезар Балтанов и Владимир Айтов заради наказание. Аут също така е и трайно контузения Александър Колев. Всички останали са на линия за "канарчетата".

"Разучели сме отбора на Марек и се надяваме още в първия кръг на подновяването на шампионата да зарадваме нашите привърженици с една добра игра и победа. В никакъв случай няма да има подценяване. Отнасяме се с уважение към всеки един отбор, така че нямаме право да подценяваме никой. Все пак имаме и цял, която е място в топ 6. В неизгодна позиция сме, но ще се борим до край", допълни още младия специалист на "канарчетата". 

"Разбира се, че се радвам на подкрепата на бултрасите. За мен е голяма чест, че съм начело на този велик клуб и сме задължени да защитаваме името на Ботев на всяка една тренировки и мач", завърши Пенчев.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).