Скандал в Марица: БФС стопира картотекирането на играчи заради членове на УС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:41 / 27.02.2015
3743
Вчера стана ясно, че е изпратено писмо до изпълнителният директор на БФС Антон Попов от временно изпълняващия председател на ФК "Марица" Георги Попов и членовете на УС Иван Кесов и Веселин Тосев, с което те, като част от ръководството на ФК "Марица", забраняват картотекирането на нови състезатели без тяхно съгласие. По този начин няма да могат да бъдат картотекирани 7 нови попълнения преди началото на пролетния полусезон в Югоизточна "В" група.

"По този начин те ни стопират похода към влизане в "Б" група и искат да провалят отбора." коментира Тони Стойнов, който е временно изпълняващия длъжността спортен директор на клуба. 

В събота в мача срещу "Евроколеж" ще бъдат използвани футболистите играли за "Марица" през есента. Проблемът може да се реши едва след провеждането на Общо събрание на клуба смяна на ръководството. 

Припомняме ви, че в навечерието на пролетния дял на изминалия сезон 2013/2014 отново бе предприета подобна атака, но под друга форма. Тогава половината отбор на "Марица" беше "закаран" в отбора на "Вихър" (Строево) отново под диктовката на същите хора, с цел отбора да се провали. Вместо това "Марица" влезе във "В" група.

"Тези некадърници искат да ни провалят. До новото общо събрание не можем да направим нищо, искаме след него да изметем тези хора, които искат да провалят отбора и клуба." каза още Стойнов.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).