Ваня Джаферович: Бием Локо и сме в шестицата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:25 / 24.02.2015
2944
Бившият футболист на Локо (Сф) и Берое и сегашен служител в рекламния отдел на старозагорския тим Ваня Джаферович сподели какво очаква от предстоящия мач на беройци като домакини на Локо (Пд).

"Бием Локо (Пд) и със сигурност сме в шестицата. Три точки срещу пловдивския отбор ще ни направят мачовете като гост на ЦСКА и като домакин на Локо (Сф) по-спокойни", заяви Джаферович пред Sportonline.bg.

"Смятам,че няма кой да ни измести от първите шест ако сега вземем победа защото другите претенденти няма да спечелят всичките си мачове", смята Джаферович, който преди време спечели реалити предаването "Сървайвър" в Камбоджа.

"Разбира сеq за мача с Локо (Пд) няма да излезем в никакъв случай отпуснати. Най-малкото защото те показаха в първия четвъртфинал за Купата на България с Локо (Сф) много добра игра и са отбор, който умее да използва положителната инерция. А Берое ще иска да покаже, че загуби незаслужено в Разград от Лудогорец, когато в началото на мача бяхме оставени да играем с десет души. В края на срещата имахме шанс да изравним и да се класираме напред. Но това е минало. Сега трябва да се съсредоточим върух мача с Локо (Пд), който се явява много важен за запазване на мястото ни в шестицата", допълни Джаферович



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).