Коце Видолов: Първо да бием Марек, после ще мислим за шестицата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
14:10 / 23.02.2015
6163
Помощник-треньорът на Ботев Костадин Видолов заяви, че е рано "канарчетата" да мислят за място в топ 6. Преди това отборът трябва да победи Марек, а след това вече да мисли за първата шестица коментира Магьосника.

"Първенството ще го подновим без нови играчи. Да, имаше покана към Карачанаков малко след като си тръгна от ЦСКА. Но след това нещата си зависеха изцяло от него. Всеки път когато после се казваше,че той ще играе при нас беше чиста спекулация", обяснява Костадин Видолов, цитиран от Sportonline.bg.

"Направихме добра подготовка. Това което искахме да видим в играчите го постигнахме. Сега остава да го покажат в официалните мачове на терена. На първо време желанието ни е да започнем с домакинска победа над Марек. И чак след това в останалите два мача при градското гостуване на Локо(Пд) и домакинството на ЦСКА ще мислим за място в шестицата", допълни Видолов.




Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).