Ботев с ултиматум към Карачанаков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:15 / 16.02.2015
4443
Бъдещето на бившия играч на ЦСКА Антон Карачанаков продължава да е обвито в гъста мъгла, съобщава "7 дни спорт". През миналата седмица той изкара проби в украинския "Ворскла" (Полтава). После замина за Полша за преговори с "Краковия" (Краков), а полските медии съобщиха за интерес от страна на "Лех" (Познан) и "Висла" (Краков). В крайна сметка обаче талантът от Ново Делчево все още е свободен агент. Според близки до футболиста до края на днешния ден трябва да стане ясно дали Карачанаков ще премине в отбор от Румъния. Все по-реален обаче изглежда вариантът крилото да доиграе сезона в България, а през лятото да се опита да си уреди сериозен трансфер зад граница.

Най-големи апетити за подписа на Карачанаков проявяват "Локомотив" (Сф) и "Ботев" (Пд). Още преди няколко седмици и двата отбора отправиха конкретни предложения към футболиста. Крилото обаче до момента все още не е дал утвърдителен отговор на нито един от двата отбора с надеждата, че те ще бъдат негов резервен вариант, ако не си уреди трансфер зад граница.

Според наша информация шефовете на "Ботев" са склонни да изчакат Карачанаков до сряда. Ако дотогава футболистът не каже "да", на Колежа ще затворят вратите си за него. Идентична е и ситуацията в "Локомотив" (Сф). Железничарите също са склонни да чакат Карачанаков до средата на седмицата, тъй като в противен случай ще трябва да се насочат към други футболисти. От лагерите на двата отбора са категорични, че това е максималният срок, в който могат да чакат крилото.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).