Ботев разгроми Берое в контролна среща при набор 2001

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:02 / 16.02.2015
2113
Ботев победи с 5:0 Берое (Стара Загора) в контролна среща при набор 2001. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата в "Коматево" и бе повторение на осминафиналния сблъсък за Купата на БФС, който "канарчетата" спечелиха с 2:1.

Ботевистите владееха топката в огромни периоди от игровото време, но въпреки това успяха да реализират едва един гол преди почивката. В 9-ата минута Габриел Земярски центрира от ъглов удар, а Атанас Янков засече топката с глава, но тя излезе в аут. 5 минути по-късно Земярски центрира към Крис Добрев, който стреля, но вратарят на гостите се намеси добре и спаси. Секунди по-късно удар на Слави Шопов мина встрани от вратата.

В 21-ата минута гостите сбъркаха при изнасянето на топката и Крис Добрев я овладя, навлезе в наказателното поле и се опита да намери непокрития Димитър Тонев, но подаването бе неточно и бе пресечено. Двата отбора очакваха последния съдийски сигнал за първата част, когато падна и първото попадение в срещата. Благовест Данчев проби отляво и намери Кристиан Добрев, който с точен удар откри резултата - 1:0.

Случилото се през първата част по никакъв начин не предвещаваше разгрома след почивката. В 45-ата минута Слави Шопов стреля по прекрасен начин от 20 метра и прати топката в мрежата на "заралии" за 2:0. В 48-ата минута гостите бяха близо до намаляване на резултата, но удар от границата на наказателното поле бе отразен от Марио Усков.

В 52-ата минута "зелените" сбъркаха фатално при изнасянето на топката и кълбото се озова в Крис Добрев, който с прецизен удар покачи на 3:0. 3 минути по-късно Димитър Тонев се разписа за 4:0, а крайният резултат бе фиксиран от Даниел Димитров малко преди края на срещата.

В друга среща при набор 2000 "канарчетата" отстъпиха с 1:2 от заралии. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на "жълто-черните", а точен за пловдивчани бе капитанът Иван Караиванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).