Пепо Пенчев раздели "канарите" на две групи след контролата с Гурник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:27 / 05.02.2015
3167
Отборът на "Ботев" бе разделен на две групи за тренировките в деня след контролата срещу "Гурник". В едната от тях треньорският щаб постави титулярите от двубоя срещу поляците, докато в другата попаднаха влезлите на смяна заедно с играчите, които не се появиха на терена в първия спаринг на турска земя.

Групата на започналите мача проведе възстановително занимание сутринта. Под ръководството на кондиционния треньор Светослав Гърков те направиха леко тичане и стречинг, с което натоварванията за тях през деня приключиха.

Играчите от втората група имаха доста по-натоварваща тренировка, а следобед ги очаква и второ занимание, докато първата група ще имат почивен полуден.

В 18:00 часа целият отбор се събира във видеозалата на хотела за разбор на контролата с полския тим.

След срещата с "Гурник" всички играчи в "жълто-черния" лагер са в добро здравословно състояние и отборът продължава да се готви в пълен състав.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).