Локомотив се наложи с 3:1 над Асеновец в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
12:50 / 31.01.2015
8995
Локомотив се наложи с 3:1 над третодивизионня Асеновец в контролна среща на официалния терен на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Наставникът на "смърфовете" Христо Колев-Бащата използва проверката, за да огледа свои бивши футболисти, които сега играят в тима от Асеновград. Също така едно полувреме с екипа на "черно-белите" записа Осман Шабан, който е играч на Асеновоец, но кара пробен период с пловдивчани. 

В същото време поради различни травми участие в мача не взеха Александър Якимов, Айкут Янъков и Бранимир Костадинов. Срещата пропусна и болният Йоан Ласиман, както и Йордан Господинов, на който му бе дадена почивка.

Локомотив бе по-активният отбор на терена и закономерно стигна до успеха в контролата. Още с първото си достигане до вратата на гостуващия тим "смърфовете" откриха резултата. Спас Делев нахлу отляво, след което намери в наказателното поле Благой Наков, който с топовен шут прониза стража Ферди Мюмюнов. 

В 15-ата минута след неразбирателство в пеналтерията на домакините от корнер, централният защитник на Асеновец изравни. 

Десет минути по-късно Локо отново излезе напред в резултата. Янко Сандански намери с прекрасен пас Спас Делев на втора греда и нисичкият нападател от село Ключ с глава парира стража на гостите за 2:1.

До края на полувремето "черно-белите" имаха още няколко добри положения за гол, но само малшансът им изневери да се оттеглят с по-голям аванс.

През втората част Бащата направи няколко смени, но въпреки това, те не се отразиха на темпото на игра и пловдивчани продължиха да доминират. 

Така се стигна до 53-ата минута, когато Мартин Камбуров овладя коженото кълбо на границата на наказателното поле и с прекрасен удар нацели горната греда, след което топката се оплете в мрежата на Мюмюнов за крайното 3:1.

След час игра Игнат Дишлиев напусна принудително зеления килим след контузия, а домакините доиграха срещата с 10 души.

Състав на Локомотив: Скорчев, Илиев, Молдованов, Дишлиев, Дяков, Траянов, Сандански, Карагарен, Делев, Наков, Камбуров (Витанов, Стамов, Де Врийзе, Филипов, Вълчев, Османов, Бурабия, Кики)


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).