Петър Пенчев: Позицията ни не е изгодна за първата шестица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
21:45 / 26.01.2015
6287
Адам Стаховяк и Томаш Иршак са в трансферната листа. Ако в този трансферния прозорец те не успеят да си намерят клубове, където да продължат кариерата си, те остават в Ботев и ще бъдат на мое разположение. Това заяви треньорът на пловдивчани Петър Пенчев в предаването Sport7.

"Аз лично съм изключително доволен, че работя с тях, те са професионалисти и със сигурност ще бъдат от полза на отбора. Аз за финансовите отношения, това са въпроси, които не са от моята компетенция", заяви Пенчев. 

Специалистът призна, че са водени разговори за привличането на избягалия от ЦСКА Антон Карачанаков. "Аз го харесвам и мисля, че в нашия отбор ще намери една добра среда за реализация. Изборът е негов", каза още Пенчев. Наставникът на Ботев разкри, че тепърва ще бъдат водени разговори с Иван Цветков и Мариян Огнянов.

Той каза също, че позицията на Ботев за влизане в първата шестица, не е много изгодна. "Изостанахме на базата на представянето ни в първия полусезон. Надявам се да направим една добра подготовка, да стартираме добре в първенството. В оставащите 3 мача всичко може да се случи. Аз лично много вярвам, че можем да се класираме", добавиПенчев.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).