Искан от Ботев се подигра с Гонзо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:33 / 17.01.2015
7238
Бившият футболист на Левски Антон Огнянов се подигра на Георги Иванов-Гонзо, който го изгони от "Герена". Както е известно, Гонзо освободи Огнянов заедно с други двама футболисти - Пламен Крумов и Кристиан Наумовски. Първоначално триото отказа да скъса договорите със "сините и Гонзо обяви, че Огнянов, Крумов и Наумовски нямат морал и достойнство.

"Гонзо ми стана много смешен с коментарите си, че нямам достойнство. Дано г-н Иванов да е казал това в яда си. Ние просто си търсехме правата за нещо, което сме заработили", заяви Огнянов пред "Канал 3".

"Получих част от дължимото, но има да взимам още. Въпросната сума е записана в споразумението за прекратяването на контракта ми", добави крилото.

"Винаги съм мислел и усещал, че мога да дам много на Левски, но за съжаление, получих травма. След това можех да бъда подкрепен повече от щаба, но това не стана. Не е приятно усещането да си тръгнеш от такъв клуб, защото Левски е име в България, но такива неща се случват, за жалост", каза още Огнянов.

Припомняме, че интерес към атакуващия футболист проявява Ботев. Както вече писахме от пловдивския клуб се свързаха с бившия играч на "сините" за негово привличане. В следващите дни ще стане ясно дали той ще подсили "жълто-черните".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).