Ботев и Локомотив заедно срещу агресията на хулиганите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:07 / 06.01.2015
3112
Фенклубовете на Локомотив и Ботев са готови да седнат на една маса, за да обсъдят как могат да спрат организираните прояви на агресия между феновете на двата отбора след случая с пребития 16-годишен баскетболист в Пловдив.

Потърпевшият можеше да бъде на мястото на извършителите, а представянето на случая в медиите е изопачено , заяви в ефира на Дарик Велин Терзиев от Управителния съвет на сдружение "Бъдеще за Локомотив" след като от фенклуба на отбора се протовипоствиха на изявленията на майката на пребития- журналистката Искра Койчева.

Божидар Божилов от фенклуба на Ботев, заяви, че феновете са на стадиона по време на мачовете, а въпросният случая е чиста хулиганска проява.

Специализирано звено за противодействие на футболното хулиганство работи към пловдивската полиция, заяви в ефира на Дарик директорът на Областната дирекция на МВР Пламен Узунов. Чрез източници в отделните агитки и публикации в интернет форуми се следят настроенията на феновете и данните за организираните явки между привържениците на футболните отбори.

Четирима от седемте задържани за побоя на 16-годишния Румен Койчев вече са с повдигнати обвинения за средна телесна повреда и разследването по случая, разпоредено от главния прокурор продължава, съобщи говорителят на районната прокуратура Атанас Илиев. В сбиването са участвали общо около 20 човека, уточниха от прокуратурата.



Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).