Намериха се спонсори, които ще обезпечат финансово Локо за пролетта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
11:42 / 05.01.2015
9005
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще успее да намери средства, за да завърши първенството без сериозни сътресения. От днес започват същинските разговори с хора, които ще помагат на "черно-белите". Притежатели на акциите ще продължат да бъдат феновете от "Сдружение бъдеще за Локомотив". Те ще останат такива, защото досега не се е намерил сериозен инвеститор, който да ги пожелае.

"Надяваме се, че на старта на подготовката ще има двама или трима бизнесмени, които ще се срещнат с отбора. Засега те са дали някакво принципно съгласие, че ще ни подпомогнат финансово", заявиха от ръководството.

"Смърфовете" ще направят първа тренировка на 12 януари. След това тимът ще проведе два лагера в България, ще участва и на турнира "Поморие Къп".

"Черно-белите" началници ще се опитат да осигурят минимум средства за довършването на сезона, а лятото ще продължат да търсят нов силен човек. На "Лаута" са амбицирани в никакъв случай да не се провалят в начинанието си и да не позволят клубът да се разпадне през януари и февруари.

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).