Ботев няма да пусне Стаховяк и Иршак без пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:47 / 29.12.2014
2507
Ботев (Пловдив) няма намерение да пусне Адам Стаховяк и Томаш Иршак без пари, в който и да е отбор през зимната пауза. За това информираха източници от клуба. Двамата опитни чужденци предизвикат интереса на доста отбори, като най-сериозен е този от страна на Левски. Досега обаче няма конкретна оферта за тях. Договорите на двамата футболисти с Ботев изтичат през лятото на 2015 година, когато ще станат свободни агенти. От "жълто-черния" клуб не смятат да се разделят без пари с тях още сега.

Според запознати "канарчетата" ще поискат по 30 000 евро за Стаховяк и Иршак. В Ботев не смятат да повторят действията си от лятото на тази година, когато пуснаха без пари в Левски Георги Сърмов, Веселин Минев и Луис Педро. Те обаче бяха освободени, заради кризата с основния спонсор на пловдивски клуб КТБ и невъзможността да изплащат големите заплати на звездите си.В момента обаче Ботев няма проблем с плащането на заплатите на Стаховяк и Иршак и не смята да ги подарява на друг клуб.


Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).