Локо разпиля кипърците на Едо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:42 / 30.07.2008
5562
Локо победи кипърския АПОП с категоричното 4:1. Старши-треньор на гостите е легендата и треньор от шампионския сезон на "черно-белите" Едуард Ераносян. "Смърфовете" надиграха тотално своя съперник и можеха да го победят с още по-категоричен резултат.

Головата фиеста за "черно-белите" стартира още в 8-та минута. Таранът Явор Въндев се възползва от грешка в защитата на гостите, открадна топката и разстреля вратаря на кипърския отбор. Второто попадение също не закъсня. Негов автор стана Евертон Джилио - Том. Бразилецът се възползва от добро центриране на Ангел Йошев от ляво и с глава удвои резултата. До края на полувремето "черно-белите" имаха още няколко положения за гол, но пропуснаха да направят резултата класически. Това се случи едва след почивката.

Въпреки множеството смени в състава на Локомотив, "смърфовете" продължиха да са господари на терена и стигнаха до трето попадение. Негов автор стана очертаващият се като титулярен партньор в Атака на Въндев - Герасим Заков. Дошлият от Берое таран също се възползва от грешка в защитата на гостите и покачи на 3:1.

Възпитаниците на Ераносян поеха глътка въздух в 75-та минута, когато резервата Кирил Акалски извърши нарушение в собственото си наказателно поле и АПОП получи право да изпълни дузпа. Варкас бе точен и намали разултата.

"Смърфовете" не бяха казали последната си дума. Отново Въндев проби и бе спънат от защитник на гостите в наказателното поле. Потърпевшият застана зад топката и превърна в гол отсъдената дузпа, оформяйки крайното 4:1 за Локомотив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).