Дерменджиев: Очаквах, че ще имаме много трудности

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:51 / 14.12.2014
2033
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че е очаквал трудности в срещата с Ботев. Шампионите спечелиха с измъченото 1:0, след попадения на бившото "канарче" Абел Анисе през първата част.

"Не съм изненадан, очаквах да бъде такъв мачът. Съжалявам, че не отбелязахме повече голове през първата част", заяви след двубоя Дерменджиев. 

"Върха на концентрацията достигнахме в Шампионската лига срещу Реал. Днес имахме възможности и можехме рано да си решим мача. Искам да им благодаря на футболистите все пак. От този мач не могат да се взимат крайни мерки", каза още той.

"Като проект Лудогорец мисля, че е възходящ. Не може да се направи анализ за кратко време, но мисля че оценката е висока. Има и пропуски, но не може без тях", добави специалистът.

"Ние винаги играем мач за мач. Сега нека до починем. Искам сега футболистите да прекарат весело празниците със семействата си. Имаме програма, следваме я - това е футболът", допълни Дерменджиев.




Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).