Димитър Васев: Не очаквах да спечелим толкова лесно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
18:12 / 12.12.2014
2939
Треньорът на Локомотив София Димитър Васев остана изключително доволен от погрома с 4:0 над Локомотив Пловдив. С успеха столичани си осигуриха 3-то място в "А" група и ще зимуват на него.

"Не очаквах да спечелим толкова лесно. Бяхме се подготвили за много по-тежък мач, но се разви добре", заяви след победата в Пловдив Васев. 

"Всички знаете, че в последно време Локомотив Пд играе добре, но през първото полувреме бяхме перфектни и след това двубоят ни стана лесен", допълни треньорът на столичното Локо. 

"Тази победа може да се окаже много важна за битката за топ 6. Догодина имаме три тежки мача (б.р. - с ЦСКА, Черно море и Берое) и беше важно сега да спечелим. Взехме пари през седмицата, но доказахме, че играем футбол и без", каза още специалистът, след което коментира избухналия скандал през седмицата с "черното тото". 

"Червено-черните" също бяха замесени, след като футболистите им Йордан Тодоров и Иво Иванов бяха извикани за разпит. "Двама от състезателите ми не тренираха заради "черното тото", но им вярвам. Нямам идея какво точно се разследва", добави Васев.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).