Кирил Котев: Не съм арестуван!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:33 / 11.12.2014
3401
"Моля ви, не изопачавайте фактите. Не пускайте лъжи", заяви пред БЛИЦ защитникът на Черно море Кирил Котев.

"Не съм задържан или арестуван от полицията. Просто получих призовка да се явя в София на разпит. Вчера бях там. Разпитаха ме, а след това си тръгнах. 

В момента съм във Варна и се подготвям за тренировката следобед. Много съм засегнат, защото по този начин се уронва моят престиж", добави бранителят, който е бивш футболист на отбора, попаднал най-много под прицела на акцията "черно тото" - Локомотив (Пд).

В същото време от Черно море публикуваха официална позиция по случая с Котев:

Във връзка с появилите се информации в пресата, че капитанът на Черно море Кирил Котев е задържан от органите на реда, от ръководството на ПФК Черно море уточниха, че с тяхно разрешение футболистът се е явил на разпит по провежданата у нас операция за "черно тото".

След като е дал показания за предишната си месторабота, днес Кирил Котев ще се присъедини към лагера на "моряците" за тренировка. Отборът се подготвя за важното гостуване на ЦСКА в столицата. В дербито капитанът на Черно море ще играе с фрактура на носа, което стори и срещу "Левски".

 



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).