Коко Динев: Не се крия, никой не ме е търсил!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:00 / 11.12.2014
3858
"Не се крия, не се притеснявам от нищо. Истината е, че съм си тук в България, никой не ме търсил от разследващите. Ако някой се поинтересува от мен, аз ще му кажа всичко, каквото знам и ще момогна на разследването". Това каза ексклузивно пред ПИК Константин Динев, за който жълт сайт написа вчера, че е издирван и се крие.

"Разни медии пишат глупости за мен. Аз много се радвам, че се появява това нещо (операцията на МВР), за да могат да намерят истинските виновници, ако има такива. Хубаво е да се води следствие, за да се види кой е виновен, а не да насочват всичко към мен. Виждате, че си вдигам телефона, не знам защо на мен се обаждат по темата. Не се притеснявам от нищо, тук съм в София съм, на който съм нужен, може веднага да ме намери.

"Щом се случва това разследване, то не е без нищо. Едва ли тук може да се случи това, което става в Румъния, ако има такива мащаби като румънските да, но май тук имаме проблеми с манталитета", каза пред медията Динев.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).