Данчо Господинов: Имаме сили да победим Локо Сф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:43 / 11.12.2014
2416
Титулярния вратар на Локо(Пд) Йордан Господинов се контузи при единоборство с Мариян Огнянов в осминафинала-реванш за Купата на България в който "смърфовете" елиминираха "канарчетата" с 2:1 като гост на стадиона в "Коматево". Данчо Господинов говори за това как се възстановява, за младият си заместник на вратата Александър Витанов, за предстоящия мач за първенство между Локо(Пд) и Локо(Сф).

"Продължавам да се придвижвам с патерици. Надявам се обаче,че веднага след Нова година ще започна отново да тренирам с отбора", заяви пред Sportonline.bg Господинов.

"Александър Витанов който в момента е моя млад заместник на вратата е юноша на Спартак(Пд). Показва силни игри и има бъдеще", хвали младия страж Господинов.

"Локо(Сф) се бори за шестото място и ще гони победа на нашия стадион. Но аз мисля,че Локо(Пд) има сили да победи столичния тим. По този начин ще завършим сезона с приповдигнато настроение и ще докажем, че в последните мачове нашия отбор навлиза във форма", добави Господинов.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).