Локо падна от ЦСКА с 2:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (77)
17:50 / 06.12.2014
8030
Локо загуби злощастно гостуването си на ЦСКА с 2:0. "Смърфовете" бяха равностойни на своя съперник през по-голямата част от мача, но два безответни гола ги лишиха от възможността да си тръгнат с нещо от "Армията".

Първото полувреме започна равностойно. Домакините опитваха да наложат натиск, но "чрно-белите" играеха изкльчително организирано и опитваха хубави атаки.

Така се стигна до 21-та минута когато след хубава бърза атака на "черно-белите", топката попадна в Дани Кики, който от дъгата на наказателното поле отправи страховит удар, който не остави Шансове на вратаря на ЦСКА, но топката срещна напречната греда. След удара в стълба, топката попадна в Георги Стефанов, който я вкара в мрежата, но попадението му бе отменено заради засада.

Преди почивката натискът на ЦСКА бе изключително безплоден и "червените" стигаха само до центрирания от статични положения.

В продължението на първото полувреме се случиха две интересни ситуации.

Първо Карагерен с твърд, но чист шпагат отне топката на Апостол Попов в центъра на терена и организира опасна атака, при която 4-ма от Локо останаха срещу 3-ма от Локо, но Карагерен сбърка с паса и провали нападението.

В организираната ответна атака топката се насочи към лежащия на земята Попов, явно от Локо счетоха, че съотборниците му ще извадят топката, но това не се случи, "армейците" продължиха да играят, а "смърфовете" подцениха ситуацията и Буш бе изведен на дузпата сам срещу вратаря, но стражът на Локо отрази удара му.

След почивката домакините вдигнаха оборотите и стигнаха до две попадения след центрирания, които пречупиха пловдивчани.

Първо в 58-та минута, след центриране от корнер, Марин Оршулич засече топката отблизо за 1:0.

В 85-та минута интригата приключи. След центриране от фаул на Жоан Фелипе Робейро, Ореален Жоаким засече с глава, топката се отби в гредата и влезе в мрежата на Витанов за 2:0.

 

 




Виж коментарите (77)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).