Емисари на Бохемианс идват на преговори за Бадема и Димов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 28.07.2008
1570
Представители на Бохемианс (Прага) пристигат тази седмица в България на преговори за привличането на футболистите на Марица Емил Стоев-Бадема и Иван Димов, които изкараха успешни двуседмични проби в елитния чешки тим, съобщиха от пресслужбата на "жълто-сините". Това съобщи работещият за маричани футболен мениджър Радослав Аврамов, който съдейства за трансферите на двамата наши играчи в пражкия отбор.

„От ръководството на Бохемианс ми се обадиха, че идват за да преговаряме. Казаха ми, че ще изпратят хора на 30 или най-късно на 31-ви юли - т.е. в сряда или четвъртък. Нашият президент Рангел Берберов ще ги чака чехите направо в морския курорт Слънчев бряг, където ще преминат преговорите с тях. Надяваме се да се разберем с тях и да издействаме добри финансови условия, както за Марица, така и за двете момчета", обясни Аврамов, който лично ще участва в преговорите.

Заедно с емисарите на Бохемианс в България се очаква да пристигне и известният чешки мениджър Патрик Розенбергер, който работи за няколко елитни местни отбора и за тимове от Европа. Той ще бъде представител при преговорите на мениджъра Томаш Скухрави, който лично хареса 22-годишните маричани и ги изпрати на тестове в Бохемианс.

"Знам, че чехите ще дойдат направо с готови оферти за Емо и Иван, защото те двамата се представиха достатъчно добре по време на тестовете си там", каза още Радослав Аврамов.

Както е известно от Бохемианс официало обявиха, че са харесали Стоев и Димов и искат да ги анжажират. Двамата се представиха много добре по време на близо двуседмичните си тестове.

Бадема бе с основна заслуга за победата на Бохемианс в контролата срещу ФК Кладно. Нападателят отбеляза единия от головете за успеха им с 2:0. 3 дни-по-рано той вкара и гол в проверка срещу Виктория Пилзен.

В тези два мача Димов също се представи на високо ниво и блестеше в защитата на тима от Прага. Снажният пловдивски бранител имаше авторитетни и ефективни намеси и бе с голяма заслуга пражани да не допуснат гол във вратата си във втора поредна контрола.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).