Титуляр на "армейците" готов за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:42 / 02.12.2014
1380
Хърватинът Тончи Кукоч ще се върне в игра за ЦСКА през тази седмица. Бекът обяви в социалната мрежа фейсбук, че е напълно възстановен от травмата и ще се появи на терена срещу Локо Пд. ЦСКА посреща смьрфовете на "Армията" в събота от 16:00 часа.

Кукоч страдаше от разкъсване на бедрения мускул, като първоначално бе възстановен, но преди седмица контузията му се възобнови. По тази причина той пропусна двубоя с Марек. Вчера сутринта Кукоч е преминал контролен преглед, който е показал, че неговото състояние е достатъчно добро, за да заиграе отново. Хърватинът почти сигурно ще бъде титуляр в събота, като ще замени в състава Венцислав Василев. 

Бившият футболист на Миньор Пк си изкара пети жълт картон през сезона срещу Марек и ще бъде наказан за една среща. Василев бе използван именно в лявата зона на защитата в отсъствието на Кукоч, а срещу дупничани бе най-добрият за ЦСКА със стабилни изяви и в двете фази. Срещу Локо Пд отдясно на отбраната пък титуляр отново ще бъде Апостол Попов. 

Армейците подновяват тренировки днес, като ще проведат две занимания - сутрешно и следобедно. На първото участие няма да вземат игралите срещу Марек, но на второто ще присъстват всички футболисти. До края на седмицата отборът ще тренира по веднъж на ден.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).