ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
След 5-часови разговори Вили изведе "канарчетата" на тренировка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 01.12.2014Коментари (39)6448
© Plovdiv24.bg
Завърши заседанието на борда на директорите в Ботев. След близо 5-часови разговори решение все още няма, а от ръководството отказаха да коментират пред репортер на Plovdiv24.bg дали Велислав Вуцов остава начело на клуба. Стана ясно само, че решението ще бъде взето по-късно от най- високо ниво.

Веднага след срещата Вили Вуцов се отправи към съблекалнята, където проведе кратък разговор с футболистите. След него треньора изведе "канарчетата" на тренировка на един от терените на "Футболен комплекс Ботев 1912". 

Припомняме, че днес сутринта борда на директорите в Ботев свика извънредно събрание в "Коматево", а причината за тази среща бе слабото представяне на отбора и бъдещето на треньора Велислав Вуцов.
Още по темата: общо новини по темата: 7
05.12.2014
04.12.2014
04.12.2014
04.12.2014
03.12.2014
01.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Искам тишина,искам да ми обясните как този който обра БЪЛГАРИЯ нарежда отвън.Моля те Вили не си тръгвай ,че кой ще ме развеселява край тъча.Жълтъци ЧЕСТИТО ,видяхте ли е какво е любов ,да ви плюя на парите
0
 
 
ОТНОСНО КТБ! Малка юридическа справка - ако една банка е обявена в несъстоятелност, то кредитите, които е отпуснала, стават изискуеми веднага. Известно е, че това, което е дала КТБ на БОТЕВ, е във вид на 30 милиона лева кредит. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ - КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТОЗИ КРЕДИТ ОТ 30 МИЛИОНА В ТАКЪВ МОМЕНТ. Има няколко лоши варианта за клуба ни, но и един добър вариант. А ТОЙ Е БОТЕВ ДА ОСЪМНЕ БЕЗ ДЪЛГОВЕ И С НЕЯСНА СОБСТВЕНОСТ! Именно затова долната говежда паплач и някои други се навъртат около клуба ни, искат да вземат готов продукт без пари. Затова, нека феновете се позамислят - не е ли сега момента, в който трябва те да започнат да решават съдбата на клуба си? И нека този път в устава на Сдружението ясно да се запише, че съдбата на БОТЕВ ще се решава от всичките му членове, а не най-вече от членовете на УС! ДАНО НЯКОЙ ДЕН ДА ДОЖИВЕЕМ МОМЕНТ, В КОЙТО БОТЕВ ДЕ ФАКТО ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СИ, А НЕ НА РАЗЛИЧНИ СЪМНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ И СХЕМИ. Ако това се случи, имам и готово предложение за първа трансферна цел - полският футболист КАМИЛ КУРЗАЛЕВСКИ.
+4
 
 
Всичко е много просто : говедата биха Ботев защото ГОВЕДОТО ВУЦОВ даде мача ! А от Славия загубиха футболистите , защото предния кръг ГОВЕДОТО ВУЦОВ даде мача на говедата . Футболистите не искат ГОВЕДО за тренъор !!!
+4
 
 
ФЕРО, ЕЛА СИ! САМО ТИ СТАВАШ ЗА НАС! САМО БОТЕВ!
+3
 
 
Ако паднем от буферите, ще има нахлуване в административната сграда и търсене на сметка от Тервел!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.12.2014 г.
+11
 
 
Спешно да се търси треньор, тоя маймун не става! Трябва ни човек уравновесен, който да проведе една перфектна зимна подготовка с момчетата и да се даде шанс за изява на всички. И на пролет мачкаме! Не са ни слаби футболистите, в другите отбори да не се по-добри..?
+7
 
 
Цветан Василев не е умрял, не го погребвайте! Това, че е в Белград, не означава, че не е собственик. Също така, човек с повдигнато обвинение не означава, че е прокажен, или че e по-недостоен, или че има по-малко права от тези, които нямат повдигнато обвинение! Единствената разлика е, че има наложена мярка за неотклонение. КТБ също не е загинала. БНБ издаде административен акт за отнемане на лиценза на КТБ, който е обжалван. БНБ поиска от съда обявяването на КТБ в несъстоятелност, като съда ще се произнесе по това искане след решаването на административния спор! От изнесените в пресата данни не сме убедени, че основанието на БНБ за отнемането на лиценза е безспорно. Одиторският "доклад" доклад ли е, може ли да служи за съдебни и административни нужди, ако не, на кого е необходим, подписан ли е, от кого, и т.н. Истината е някъде там, пак в мъглата. Въобще не отписвайте нито КТБ, нито Цветан Василев! Даже пред българския съд, колкото и да е в ръцете на ДПС, колкото и да е контролиран от Доган и С-ие, нещата не са предопределени. Зависимостите на съдебната система лъснаха, всичко се наблюдава под лупа. Относно възможностите пред международния банков арбитражен съд, тях едва ли някой ги подценява! Тежестта пред ищците /акционери, облигационери, вложители, служители/, е да докажат нанесени щети или пропуснати ползи в резултат на неспазване на дадена законова разпоредба от държавна институция! Относно Вили, за съжаление, неговата песен мисля че е изпята. Въпрос на време е отстраняването му. Но какво от това! Ще назначат примерно Тони Велков. Можем да очакваме подем, обикновено има ентусиазъм в началото. Но застрахован ли е срещу слаби игри, съчетани със загуби, слаби резултати! Неминуемо ще има такива. Не е логично да се очаква обратното. И след един - два месеца, пак ли ще го гоним. В Христоловия период треньорите се сменяха през месец, през два, като се изредиха почти всичките ни легенди, някои по няколко пъти!
+4
 
 
Това във случая е една предизвестена раздяла която така или иначе е крайно наложителна и рано или късно ще се случи.Защо се чака нещата да станат необратими и тогава да се действа.Главата нали се зарече че ако усети и най-малката нотка на съмнение към него ще си тръгне сам защо се прави на разсеян в момента не го разбирам като вижда че доверието към него вече е изчерпано тотално.На тръгване да си вземе и Тони гела с него и двамата да отиват в Диема да развиват там техните теории за футбола.
+5
 
 
Две загуби и сменяме треньора. Не съм му защитник или фен, но в крайна сметка никой не е очаквал да се борим за призови места и това, което постигна в движение хич не е малко. Лошото е, че нереално се качиха очакванията и сега настават излишни драми, точно когато е необходимо спокойствие. Отбор не се гради за 3 месеца. В настоящия има потенциал и просто трябва време и търпение, пък току виж нещата започнат да се получават. Друга тема е ако не може да си контролира съблекалнята и проблемите са психологически. Тогава съм съгласен, че е за смяна.
+5
 
 
Като се има в предвид какви мишки има в управителния съвет, като Ванчев,Несторов и Апостолов, едва ли ще поемат риска и отговорността да го освободят. Ще чакат заповед от горе.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: