Крачунов се върна от Карталспор, турците очаровани от него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:45 / 27.07.2008
1780
Тиулярният защитник на Марица Пламен Крачунов се завърна от 3-дневните си проби в турския втородивизионен тим Карталспор. 19-годишният маричанин е бил одобрен по време на тестовете си там.

Турците са останали очаровани от представянето му в тренировките и особено в контролата срещу елитния Генчлербирлиги Офташ, миналия ден, в която маричанинът игра като титуляр.

След мача старши треньорът на истанбулци Селям лично е похвалил пред целия отбор Крачунов за добрата му и всеотдайна игра. Пловдивчанинът е бил изпробван в центъра на защитата на турците като централен бранител и е оставил отлични впечатления с изявите си.

"Играта ми вървеше, чувствах се много добре на терена. Смятам, че бързо се сработих с новите момчета. Това не беше проблем за мен. Карталспор е много добър отбор, с големи амбиции, но очевидно не е от класата на Фенербахче или Галатасарай, например. Загубихме този мач с 1:2 от Генчлербирлиги Офташ, но можехме спокойно да завършим поне наравно", обясни Пламен.

Контролата на Картаслсор бе част от програмата на местния традиционен футболен турнир за купа „ПАТ" , а съперникът срещу който игра маричанинът - Генчлербирлиги Офташ, от новия сезон вече ще бъде преименуван на Хаджеттепеспор, заради новите си спонсори, а тимът вече се изписва с такова име.

След контролата Пламен Крачунов е бил поканен лично от президента на Карталспор на официална вечеря.
"Много съм доволен от отношението на турците към мен. Приеха ме хората много добре, предложиха ми много добри условия. Дали обаче ще е се осъществи трансферът ми там, ще зависи как ще преминат преговорите им с нашия президент Рангел Берберов", допълни Крачунов.

От истанбулския тим много са харесали качествата на младока от Кършияка още по време на двете контроли на Марица - срещу бургаския Черноморец и английския първодивизионен тим Крю Алекзандра, на които мачове турските емисари също присъстваха.

Както е известно преди заминаването на Крачунов за Турция обаче собственикът на Марица Рангел Берберов обяви пред колегите си от Карталспор, че минималната трансферна сума, от която ще започнат евентуалните преговори за маричанина е минимум 120 000 евро.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).