Вили Вуцов: Отиваме да воюваме в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
12:22 / 28.11.2014
4258
"Предстои ни един важен мач срещу Славия. Няма да ни е никак лесно, но ще преследваме победата до края", заяви старши-треньорът на Ботев Велислав Вуцов за Plovdiv24.bg относно предстоящи двубой на "канарчетата" срещу "белите". От думите му става ясно, че "жълто-черните" са готови дори да воюват в София за спечелването на 3 точки. 

На въпрос дали е успял да вдигне отбора си за мача срещу "белите", Вуцов отсече: "Какво значи да го вдигаме? Вдига се някой, който е умрял. Постигнахме добри и лоши резултати, това е истината. Проблема е, че при нас се редуват силни и слаби игри. След лошия мач във Варна, изиграхме прекрасен двубой в Ловеч. Явно това ни е слабост. Надявам се сега да се случи същото, след слаб мач да изиграе добър".

Относно завръщането си на "Овча Купел", наставникът коментира: "Не мога да не кажа, че не изпитвам сантименти към тима на Славия. Два пъти имах възможност да бъда треньор на този отбор. Нещата ми бяха добре подредени там. Макар и някои специалисти да го отричат това. Не крия, че там имам доста приятели. Но това, че сме приятели с тях, не означава нищо. На терена и двата отбора ще искат да победят".

Двубоят между Славия и Ботев е утре от 13,30 часа на стадион "Овча купел". Припомняме също така, че бултрасите ще могат да си закупят билет за мача с "белите" само в София.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).