Феновете на Черно море ще подкрепят своите под тепетата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:26 / 26.11.2014
1925
Агитката на Черно море е твърдо зад отбора, въпреки класическата загуба у дома от Литекс. "Неслучайно изпратихме момчетата с овации. Те се раздадоха, играха приятен футбол и надиграха съперника, но за съжаление нямаха шанс в завършващия удар. От такива загуби тежи, но не боли, след като играчите са дали всичко от себе си и са ни доставили удоволствие", изрази за "Народно дело" мнението на ултрасите шефът на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов. Бившият щангист гарантира, че привържениците на "моряците" ще продължават да подкрепят тима и вече правят организация за съботното гостуване на Локо (Пд).

"Ще пътуваме 15-20 души с микробуса ни, от София също могат да дойдат наши фенове. Двубоят е първият от трите стратегически, които ще повлияят върху крайното ни класиране. Нямаме право на грешка, за Левски и ЦСКА ще се мисли после", допълни Михайлов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).