Пашев: Победата срещу Марек е много важна, ще даде спокойствие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:29 / 20.11.2014
2181
Старши-треньорът на Локомотив Петър Пашев заяви, че отборът ще преследва победата на всяка цена в събота срещу новака в "А" група Марек. Той подчерта още, че трите точки срещу дупничани ще дадат нужното спокойствие и самочувствие на "черно-белите", предаде репортер на Plovdiv24.bg от "Лаута".

"Въпреки загубата от Лудогорец в Разград, настроенвие в отбора има преди домакинството на Марек. Отборът се готви пълноценно. Имаме един наказан Йордан Господинов. През тази седмица за съжаление получихме две контузии - Христо Стамов и Георги Стефанов. Не са тежки контузиите им и бързо ще се възстановят. Радващото е, че Здравко Илиев и Емерик де Врийзе тренират с основната група", заяви Пашев. 

"Срещу Мраек ще подходим по същия начин както и срещу предишните си съперници, независимо дали това е Лудогорец или Хасково. Излизаме максимално концентриране, с желание за добра игра и победа. Надявам се да е постигнем", каза още наставникът на "смърфовете" и подчерта, че под рамката на вратата в събота ще застане Александър Витанов на мястото на наказания Господинов.


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).