В Ботев форсират преговорите за нови договори с петима футболисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:33 / 20.11.2014
2595
Ръководството на Ботев (Пд) възнамерява да направи всичко възможно да преподпише договорите си с петима от по-опитните си играчи, чиито контракти изтичат през лятото. 

Спортно-техническият щаб на пловдивчани начело с треньора Велислав Вуцов иска да задържи за по-дълго в отбора Мариян Огнянов, Томаш Иршак, вратаря Адам Стаховяк, Пламен Николов и капитана и лидер на тима Иван Цветков. С приключващ контракт е и младокът Лазар Марин, който напоследък попадна рядко влиза в плановете на треньорите, но "жълто-черните" нямат намерение да се откажат с лека ръка от таланта си.

След Нова година въпросните играчи имат право да подпишат предварителни договори с други клубове. От Ботев (Пд) обаче не искат да се стигне до тази ситуация за някого, защото при подобно развитие е възможно да се наложи да го продадат срещу по-ниска трансферна цена, за да не го изпуснат без пари от юни. 

На "Коматево" нямат намерение да осъществяват изходящи трансфери през зимата. Според запознати в клуба първо правят необходимото, за да избистрят нещата около финансирането на клуба до края на сезона. След като го направят и калкулират възможностите си, ще имат яснота какви параметри ще могат да предложат на футболистите с изтичащи договори и ще стартират разговори с тях.

Междувременно от Ботев (Пд) са внесли необходимата документация в БФС за картотекирането на новия специалист в щаба на Велислав Вуцов - Антон Велков. Той ще има право да седи на резервната скамейка още за предстоящото дерби с Левски.


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).