В Локомотив дават премии за шест точки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:29 / 20.11.2014
1681
Ръководството на Локомотив (Пд) е намерило начин как допълнително да стимулира играчите си. "7 дни cnopт" разбра, че ръководителите от "Лаута" са обявили, че ще дадат премия на футболистите си само при шест точки в мачовете с Хасково и Марек. Играчите на Христо Колев свършиха половината от задача, след като се наложиха с 1:0 над Хасково с гол на Карагарен.

В предстоящия кръг пък "черно-белите" приемат другия новак - Марек. Мачовете с тези тимове са от изключителна важност за Локомотив в битката за оставане в елита. При нови три точки "черно-белите" ще се отдалечат от застрашаващата зона, където са двата новака и Славия. Локомотив има 16 точки - само 4 повече от Марек, който се намира под чертата. Ръководителите на "Лаута" осъзнават важността на мачовете и затова са стигнали до това решение да възнаградят футболистите срещу шест точки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).