Мениджър от Швеция оглежда Марица в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:56 / 25.07.2008
1742
Шведският футболен мениджър Патрик Мьорк от няколко дни е в Пловдив, за да оглежда футболисти на Марица. Русокосият емисар, който работи за популярната скандинавска менджърска агенция „Sport KR Мanagement", е проявил сериозен интерес към някои от титулярите на кършиякалии и затова е пристигнал специално у нас, за да ги наблюдава на живо в две контроли по време на лятната подготовка.

Патрик Мьорк бе миналата вечер на стадиона във Войводиново и изгледа победата на маричани с 1:0 над Родопа. По време на мача той непрекъснато си вкарваше записки в специален електронен бележник.

След срещата гостенинът има едночасова работна среща с президента и собственик на Марица Рангел Берберов.

"Засега не мога да коментирам нищо конкретно, но наистина Мьорк се интересува от наши футболисти. И по-конкретно при какви условия те могат евентуално да бъдат трансферирани в отбори от Швеция, Новрегия и Дания", обясни Берберов.

Според запознати скандинавецът, който работи и за редица клубове от Европа, следи под лупа изявите на нападателя Емил Стоев-Бадема и защитника Иван Димов, които наскоро се завърнаха от успешни тестове в чешкия елитен тим Бохемианс (Прага), както и от братята Владимир и Димитър Байреви.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).