Алекс прави всичко възможно да се върне в игра по-рано от предвиденото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:16 / 12.11.2014
3502
Футболистът на Ботев Александър Колев тренира доста усърдно, за да се върне на терените по-рано от очакваното. Нападателят пусна видео в социалната мрежа Facebook, на което се вижда как прави всичко възможно да се върне по силен от всякога.

Младежкият национал няма да играе повече този полусезон, след като счупи два от пръстите на левия крак при нарушение на Патрис Бумал от Литекс в двубоя от 15-ия кръг на "А" група, спечелен от "канарчетата" с 2:1 в Ловеч.

"Само 3 дни след неприятната контузия, Алекс прави всичко възможно да се върне по силен от всякога!", написа 21-годишният нападател в социалната мрежа под видеото, което е заснето във фитнеса на "Футболен Комплекс Ботев 1912".

Междудругото днес сутринта "жълто-черните" подновиха тренировки. Заниманието започна във фитнеса, а след това се пренесе на един от терените на базата в "Коматево". Следобед е предвидена нова тренировка на футболистите на клубната база, която е с начален час 16,00.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).