Лудогорец прекъсна серията на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
20:19 / 09.11.2014
10293
Шампионът Лудогорец прекъсна добрата серия на Локомотив от четири мача без загуба в "А" група, след като днес воденият от Георги Дерменджиев отбор спечели с 2:0 домакинството си на "смърфовете" в среща от 15-ия кръг в "А" група. 

"Орлите" диктуваха темпото на игра през по-голямата част на срещата на "Лудогорец арена" и съвсем закономерено си спечелиха трите точки. 

Загубата пък бе първа за треньора на "черно-белите" Христо Колев-Бащата откакто пое тима след напускането на Неделчо Матушев.

Точни за разградчани бяха Дани Абало през първата част и Юнес Хамза след почивката от дузпа, за която бе изгонен Йордан Господинов и пловдивчани доиграха срещата повече от половин час с човек по-малко.

След този двубой Локо ще бъде разпуснат в почивка до сряда, когато от 15,00 часа на "Лаута" ще подновят занимания.

ЛУДОГОРЕЦ - ЛОКО 2:0
1:0 Абало 33
2:0 Хамза 58д.

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Кайсара, Барт, Терзиев, Ангуло, Марселиньо, Дяков, Вандерсон (Анисе), Абало (Александров), Мисиджан, Хамза (Кишада)

ЛОКО: Господинов, Филипов, Парино, Грънчов, Стамов, Траянов, Сандански, Кики (Якимов), Карагарен (Витанов), Камбуров 




Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).