В Локо таят надежди да продължат добрата си серия и на "Лудогорец арена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:39 / 09.11.2014
4004
Шампионът Лудогорец продължава битката си за това да доближи до върха в класирането и лидера ЦСКА. Разградчани посрещат днес у дома Локомотив (Пд) в последния мач от 15-ия кръг в "А" група.

Георги Дерменджиев ще трябва да мотивира момчетата си, след като през седмицата те паднаха с 0:4 в Шампионската лига. Очаква се наставникът на Лудогорец да направи няколко промени, с които да освежи състава и да заложи на подходящите футболисти.

Най-вероятно бившият капитан на Локомотив Христо Златински ще започне срещу "черно-белите". Халфът на разградчани получава много малко шансове напоследък, но се очаква днес той да замени Светослав Дяков. В състава най-вероятно ще се върне и Йордан Минев, който през седмицата не игра в Шампионската лига поради наказание.

Най-сериозната дилема за шампионите е в защитата. Там Козмин Моци е контузен, а Георги Дерменджиев трябва да реши на каква двойка ще заложи в средата на защитата. Очаква се до Георги Терзиев да застане опитният Александър Барт, а Александър Александров да остане на пейката.

Локомотив (Пд) пък ще се опита да измъкне нещо от визитата си на шампиона. Пловдивчани таят надежди да продължат добрата си серията под ръководството на Христо Колев. Откакто Колев пое тима, "черно-белите" нямат загуба. Вчера по обяд отборът замина за Русе, където отседна на режим преди сблъсъка с разградчани.

Възпитаниците на Христо Колев ще излязат необременени на "Лудогорец Арена", като ще се опитат да се надиграват със значително по-класния си съперник. Проблемите на пловдивчани са в защита и са свързани с отсъствието на наказания Богомил Дяков и контузения Диян Молдованов. На мястото на последния в сърцето на отбраната ще започне завръщащият се след санкция Ангел Грънчов. А вместо десния бек Колев ще избира един измежду Христо Стамов и Ивайло Димитров. Всички надежди на тима в предни позиции са свързани с Мартин Камбуров. Именно капитанът на пловдивчани е най-опасният играч в последните няколко мача и днес ще се разчита много на него.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).