Ботев тръгна за Ловеч без Пламен Николов и Горан Галешич

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:47 / 07.11.2014
3749
Защитникът Пламен Николов и халфът Горан Галешич не попаднаха в разширения състав на Ботев за срещата в Ловеч срещу Литекс, която е в събота от 17:30 часа, научи Plovdiv24.bg.

Николов е с обърнат глезен от мача с Черно море и не успя да се възснавои за мача срещу бившия си клуб. Галешич също отпадна от сметките на Велислав Вуцов заради контузия, която получи на вчерошното занимание на "канарчетата" в "Коматево". В понеделник босненския футолист ще премине ядрено магнитен резонанс и едва тогава ще стане ясно какво е състоянито му.

Иначе преди да отпътуват за Града на люляците "жълто-черните" бяха почерпени с бонбони от Милен Гамаков, който вчера попадна сред избраниците на Любослав Пенев за квалификационната среща на националния отбор срещу Малта. Повиквателната е първа за 20-годишния левичар за представителния тим на страната.

Групата на Ботев: Адам Стаховяк, Михаил Иванов, Роман Инез, Йордан Христов, Росен Колев, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Мариян Огнянов, Томаш Иршак, Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов, Александър Колев, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков, Християн Казаков, Момчил Цветанов, Божидар Васев, Станислав Дрянов


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).