Столичен всекидневник сложи на горещия стол Вили Вуцов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:50 / 07.11.2014
4144
Ръководството на Ботев (Пд) сложи на горещия стол старши треньора Велислав Вуцов, твърди "Меридиан Мач". След поредицата от слаби резултати специалистът е бил смъмрен от ръководителите си. Имайки предвид тежката програма и борбата за "Топ 6", ръководството е предприело мерки. 

Даден е картбланш пред Велислав Вуцов със сигурност да вземе определен брой точки и в двата мача срещу конкурентите Литекс и Левски. Ако това не се случи, има вероятност да има треньорска рокада. 

"Меридиан Мач" научи, че фаворит № 1 пред ръководството на Ботев (Пд) за бъдещ наставник е Светослав Тодоров. Обсъждани са и други имена, но засега Тодоров е приоритет пред ръководството. 

Младият специалист все още е начало на Добруджа. Бившият национал обаче обяви категоричното си решение да си тръгне през зимата. Вариантът Ботев изглежда отличен за Тодоров и той, без да се колебае, би приел открилата се възможност. 

От щаба на Ботев все още умуват за съперник през паузата на шампионата. Търси се противник за контрола, като вариант е гръцкият Пантракикос.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).