Ако изпадне от шестицата, Ботев ще играе само с 20-годишни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:45 / 06.11.2014
3964
Бъдещето на Ботев (Пд) зависи много от това дали клубът ще завърши в Топ 6 на "А" група. Ръководството е изправено пред нови тежки проблеми, свързани с финансирането на клуба. За момента думите "селекция" и "нови попълнения" са забранени при "канарчетата". 

Ако възпитаниците на Велислав Вуцов се класират в първата шестица, всичко ще е окей, но вече има начертани спасителни ходове, ако това не се случи. 

Евентуален срив ще ограничи сериозно както приходите от телевизионни права, така и от рекламните договори. Ако пловдивчани са при по-добрите - Лудогорец, ЦСКА и компания, отборът със сигурност няма да продава футболисти. При класиране след шесто място, основните играчи като Томаш Иршак, Адам Стаховяк и Иван Цветков ще бъдат освободени и ще се разчита само на младоци. 

В следващия шампионат със сигурност ще се разчита повече на футболисти като Стамен Бояджиев, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Станислав Дрянов, Атанас Милев и др, твърди "Меридиан мач".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).