Агитката на Черно море: Вили Вуцов да даде банкет, че не отнесе петица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 05.11.2014
2427
Еуфория завладя феновете на Черно море след успеха с 2:1 над Ботев. Той съкрати разликата между двата отбора на 3 точки и увеличи шансовете на "моряците" да влязат в топ 6.

"Така като играем в последните срещи, няма кой да ни бие в "А" група. Специално срещу Ботев това бе най-малкото, с което се отърваха. Вили Вуцов трябва да даде банкет, че не паднаха с 5-6 гола", изрази мнението на агитката за "Народно дело" шефът на Националния фенклуб на Черно море Иван Михайлов. 

Бившият щангист е доволен също от бързото адаптиране към тима на Марчин Буркхардт и Марк Клок. "Имахме нужда от такива халфове. Полякът вече показва защо е бил национал и е играл в известни клубове, а холандецът загатва, че също ще е полезен, но му трябва още малко време."

Михайлов призна още, че 20 ултраси ще пътуват с микробуса на фенклуба за гостуването на Марек. Агитката потегля за Дупница в събота в 6 часа сутринта. "Отборът ни върви и се надяваме да затвърди добрите впечатления с поредни три точки и при благоприятен изход за нас в два други мача да влезем в шестицата след кръга", завърши Михайлов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).